Gender

BZR

BZR er et dansk brand med stor succes i Danmark såvel som hele Skandinavien, hvor brandet har høstet stor anerkendelse for moderigtigt og ukompliceret herre- og dametøj med et sofistikeret touch. BZR er lanceret af modehuset Bruuns Bazaar, der er skabt af brødreparret Theis og Søren Bruun. Theis og Søren Bruun grundlagde Bruuns Bazaar i 1994, men brandets helt store gennembrud kom først i 1999, da BZR så dagens lys. BZR indtog fra start dirigentstokken i den danske modebranche, hvor brandets trendy modetøj hurtigt blev populært hos fashionistas og modeelskere.

Innovativt og moderne tøj til din garderobe
Fra en designmæssig vinkel er BZR synonym med innovativt og moderne dame- og herretøj, som kombinerer de nyeste trends i modebranchen med det pulserende liv i storbyen. Derfor er modetøj fra BZR karakteriseret ved et stilrent og enkelt look såvel som farverigt, udfordrende og trendy design – BZR er et dansk brand med stor mangfoldighed. Derudover er BZR kendetegnet ved et unikt og trendy sortiment af modetøj, som er beriget med en god pasform samt udført i lækre tekstiler. Med andre ord – BZR er et kvalitetsbrand, som appellerer til unge og trendy fashionistas og trendsættere.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra BZR. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.