Køb julegaverne nu med fri fragt - Retur og ombytning t.o.m. d. 15 januar! Gratis retur ved ombytning.

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK
Filtrer produkter
Gender
Kategorier
Farver
Størrelser

Forrest & Bob

Forrest & Bob
Forrest & Bob er et dansk brand med stor international succes, og brandet er lanceret af Amalie, Adam og Joachim Wichman – alle er de kreative og talentfulde designere, der har en unik evne til at designe modetøj, der appellerer til fashionistaer og trendsættere. Derfor har Forrest & Bob opbygget en stor international fanskare på ganske kort tid.

Forrest & Bob præsenterede den første kollektion af modetøj under Copenhagen Fashion Week i 2008, og i starten havde brandet hjemme i charmerende omgivelser i København. Brandets store internationale succes har dog betydet, at den moderne version af Forrest & Bob har base i Los Angeles og New York. Succesen er et resultat af, at Forrest & Bob er synonym med modetøj, der bryder med mainstream design.

Derudover er designstilen hos Forrest & Bob kendetegnet ved et moderne, sexet look med masser af karisma, og brandets produktsortiment er udført i kvalitetstekstiler. Forrest & Bob er, med andre ord, et brand, der formår at kombinere mode og kvalitet på bedste vis, hvorfor brandet nyder stor succes hos trendsættere i verdens mange storbyer.

Produktsortimentet hos Forrest & Bob er kendetegnet ved stor mangfoldighed, og brandet er altid klar med modetøj, lingeri, casualwear, accessories, smykker og denim-produkter, der tilfører enhver stil et unikt look. Forrest & Bob er synonym med dansk mode, når det er bedst.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.