Gender
Kategorier
Farver
Størrelser

LIZA CASTRO


Om LIZA CASTROVirksomheden LIZA CASTRO er grundlagt af Liza Castro. LIZA CASTRO designer og distribuerer tasker, smykker, smykkeskrin og andet tilbehør. Alle produkter er lavet af naturlige og oprindelige materialer. De udvalgte partnere sælger primært deres produkter i USA og Japan og i de fleste tilfælde har LIZA CASTRO har eneforhandling af produkterne i Skandinavien og Europa.

Simpel elegance

Ved udarbejdelsen af sine kollektioner har Liza Castro samarbejdet intensivt med designere og producenter - primært fra Orienten - hvoraf nogle har designet for de europæiske modehuse. Liza Castro kommunikerer hendes opmærksomhed for detaljer, håndværkernes opfindsomhed og tekniske ekspertise samt de mange timers arbejde, gennem "den enkelte elegance" af produkterne. I sine designs, har Liza Castro taget fat på de skandinaviske og europæiske smag og præferencer for individualitet og kvalitet. Hendes kollektioner kan karakteriseres som tidløse, så de kan udholde trends og årstider. Således Liza Castros tasker og smykker appellerer til den klassiske, men alligevel moderne kvinde, der gerne vil skille sig ud iført unikke tilbehør med særskilte detaljer og et varigt indtryk.Profil af Liza Castro

Liza Castro er en MBA og DBA (Doctor of Business Administration) fra Henley Business School i England. Ud over at styre virksomheden LIZA CASTRO, er Liza involveret i flere organisationer, som medlem af deres Advisory Board. Liza er også tilknyttet som underviser og vejleder inden for Human Resource Management, Change Management og International Marketing på Henley Business School i England, ISC Paris School of Management i Frankrig og Copenhagen Business School og Erhvervsakademiet Århus i Danmark.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!

LIZA CASTRO LIZA CASTRO