FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Merrytime

Merrytime er et dansk brand med tætte bånd til modekoncernen DK Company, og brandet er synonym med et stort og mangfoldigt sortiment af lækkert og moderne dametøj - fordi kvinder ikke er ens. Fra et designmæssigt perspektiv er Merrytime karakteriseret ved dametøj med en unik pasform, som matcher kvinder i alle størrelser uanset form og figur. Derfor er Merrytime altid klar med moderne dametøj, som sidder perfekt og fremhæver den kvindelige femininitet. Med andre ord – mode- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre føler sig godt tilpas i jeans, bukser, kjoler, nederdele og jakker fra Merrytime. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Merrytime.

Klassisk og elegant modetøj
Merrytime er garant for vaskbart og krølfrit modetøj, som ikke behøves en tur på vaskeri, hver gang det har været brugt. Derfor er Merrytime synonym med klassisk og elegant dametøj, som imponerer med lækre materialer, et flot snit og stor komfort. Dette gør du er sikret høj kvalitet, og at tøjet dermed føles behageligt på kroppen. Med andre ord – Merrytime er et must-have brand til din garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Merrytime. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.