Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!

Pieces

Pieces er et dansk brand med en unik evne til at berige modeelskere og trendsættere med lækre accessories og modetøj, som kan anskaffes til konkurrencedygtige priser. Pieces præsenterede den første kollektion af accessories i 2003, og brandet er en del af Bestseller-koncernen, hvorfor Pieces bygger på en lang og stolt tradition for mode og kvalitet. Derfor er Pieces altid synonym med trendy accessories og modetøj, som er beriget med et finurligt, energisk, glamourøst og feminint look. Derudover er Pieces i stand til hele tiden at tilpasse sig de skiftende modetrends, hvorfor brandet er populært hos unge og trendy kvinder, som konstant søger det nyeste nye.

Moderigtig tøj og accessories
Pieces er altid klar med moderigtige og unikke accessories såsom smykker, leggings, solbriller, tørklæder, hatte, bælter, punge og sko såvel som lækkert undertøj og modetøj, som tilfører enhver stil et trendy, feminint og glamourøst look. Med andre ord – produkter fra Pieces er et must-have i din garderobe. Så mangler du et par handsker, bluse, kjole, skjorte, jeans, nederdel eller lign. så er Pieces mærket du leder efter, og Miinto.dk stedet hvor du kan finde det, du søger.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af tøj og accessories til unge kvinder fra Pieces. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.