Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!
  • Brands
  • Rudi og Harald Nielsen

Rudi og Harald Nielsen

Rudi & Harald Nielsen er en dansk importør af modevarer fra Italien, som blev skabt af den tidligere fodboldspiller Harald Nielsen og hans hustru. Virksomheden blev lanceret i 1973, hvilket var nogle år efter, at Harald Nielsen havde stoppet sin aktive karriere som professionel i Bologna og Sampdoria. De mange år i modens hjemland havde sat sit præg på Harald Nielsen, som havde forelsket sig i den italienske sans for mode og design. Derfor er Rudi & Harald Nielsen synonym med modevarer fra Italien, som består af sko, tasker og accessories med et unikt og moderigtigt design.Skind og læder til garderoben


Kendetegnende for modevarer fra Rudi & Harald Nielsen er produkternes fine kvalitet og de lækre materialer, som primært består af skind og læder. Derudover er produktsortimentet stort og mangfoldigt, hvorfor Rudi & Harald Nielsen byder på sko, tasker og accessories i alskens farver og design. De mange unikke produkter er også udført med spændende detaljer, hvorfor produktsortimentet på perfekt manér komplimenterer enhver stil og personlig. Med andre ord – modevarer fra Rudi & Harald Nielsen henvender sig til den moderne kvinde med flair for lækre produkter i skind og læder. 

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af sko og tasker til mænd og kvinder fra Rudi & Harald Nielsen. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.