Shine

Shine er et fashion jeans-wear brand inspireret af amerikanske og japanske jeans / denim traditioner, raffineret med den danske industrielle design tradition. Der er en passion for jeans, som både designere og købere føler dybt i deres sjæl. Teamet bag Shine er engageret og dedikeret til at skabe jeans til den brede vifte af mænd i hele verden. Et køb fra Shine kollektioner er et køb du ikke vil fortryde.


Kvalitetstøj med enkle detaljer
Shine Original er for mænd, der ønsker både de klassiske jeans med enkle og subtile detaljer og til de unge fyre, der ønsker de nye seje jeans med meget synlige detaljer – mænd der fokuserer på at få både den gode kvalitet, og som ikke villige til at gå på kompromis med hensyn til design og udtryk. Hver kollektion er fyldt med masser af detaljer og inspiration fra de nyeste trends inden for mode, inden for samtlige produktkategorier. Shine kollektionen dækker alle dine behov, og viser de nyeste trends inden for jeans, chinos, jakker, skjorter, t-shirts, strik. Hvert par jeans er lavet med følgende nøgleord: Masser af detaljer, høj industriel kvalitet, Inspiration fra nye tendenser, specielt udvalgt farver til hver kollektion og testede fittings. Shine original leverer både kvaliteten og stilen, der giver kunden den gode denim oplevelse.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetstøj fra Shine til mænd i et væld af størrelser, farver og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at opdatere vores sortiment, så du kan følge med i tidens seneste trends og derved hele tiden være med på moden. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele vores udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!

Shine Shine