HUSK - Altid gratis levering og gratis ombytning af varer!

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK
Filtrer produkter
Gender
Størrelser

SUPRA

 

Supra er et amerikansk brand, som er designet til skatere af skatere, men derved ekskluderes andre med en hang til streetwear ikke fra af at nyde godt af de mange unikke og trendy sko og støvler fra Supra. Supra blev lanceret af Angel Cabada i 2006, som har stor forstand på design af streetwear, og Angel Cabada er også grundlægger af streetwear-brandet KR3W.

Derudover har Angel Cabada tætte bånd til skateboardmiljøet, og Supras succes skyldes til dels, at brandet bakkes op af legender indenfor skateboardkulturen såvel som store stjerner fra hiphop-miljøet såsom Justin Timberlake, Lil Wayne, Chris Brown og Kid Cudj.

Supras store popularitet skal derudover findes i brandets evne til at kombinere sko, som er perfekte til skateboarding, med unikt og trendy design, som nemt kan kombineres med modetøj fra alle stilarter. De mest populære produkter fra Supra inkluderer støvlerne Skytop, Vaiders og TK Society, og de karakteriseres ved mange fede farver og cool detaljer i ruskind, som ikke findes hos andre skofabrikanter eller tøjfirmaer.

Supra leverer unikke sko og støvler, og verdens trendsættere er hoppet med på bølgen. Tør du?   

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.