Tony Cohen


Tony Cohen er en kreativ designer med en fortid hos mange førende europæiske brands, hvorfor den ambitiøse designer lancerede et brand med samme navn i 2004. Tony Cohen forsøgte sig dog først som professionel atlet i USA, men vendte hurtigt tilbage til Europa og en fremtid indenfor modebranchen, hvor det meste af hans familie allerede gjorde karriere.

Tony Cohen som brand har hjemme i den pulserende, kunstneriske og charmerende storby Amsterdam, hvorfor det hollandske brand benytter de mange fascinerende facetter i storbyen som inspirationskilde. Derudover er Tony Cohen inspireret af klassisk design såvel som de nyeste modetrends, hvorfor brandet altid er garant for moderigtigt design med et klassisk look, som er beriget med mange spændende detaljer og farvekombinationer.Med andre ord – Tony Cohen er synonym med lækre kjoler, toppe, tunikaer og t-shirts med et klassisk, elegant og eksklusivt look, som appellerer til moderne og trendy kvinder med en sans for detalje- og farverigt design. Derudover er modetøj fra Tony Cohen ideelt til kvalitets- og modebevidste kvinder, og brandets produktsortiment afspejler dette på fornemmeste vis.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!