Køb julegaverne nu med fri fragt - Retur og ombytning t.o.m. d. 15 januar! Gratis retur ved ombytning.

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK

Tuxer

 

Tuxer

Tuxer er et svensk brand med en passion for at levere praktiske og smarte kollektioner, som er perfekte til ophold i naturen uanset vind- og vejrforhold. Tuxer er et succesfuldt brand, som ejes af den svenske koncern Greiffs med hovedsæde i Stockholm, hvorfra de servicerer kunder i Danmark, Rusland, Sverige, Finland og Tyskland. Tuxer bygger derfor på gennemtestede værdier, som tager udgangspunkt i at producere kvalitetstøj til hele familien. 

 Med andre ord - Tuxer leverer fritids- og sportstøj til hele familien, hvor visionen er at producere kvalitetstøj til store såvel som små, der henvender sig til modebevidste og kvalitetsorienterede brugere. Derfor er sports- eller fritidstøj fra Tuxer med garanti kvalitetstøj, som matcher brugerens stil og prisniveau. Derudover er samtlige produkter fra Tuxer produceret af økovenlige tekstiler, idet Tuxer er en ansvarlig virksomhed, som udviser stor fokus på miljøet i hele designprocessen.

 Derfor leverer Tuxer moderigtigt og kvalitetsbevidst fritids- og sportstøj til en tur ud i den vilde natur, og de nye kollektioner af skitøj udviser en rå attitude, som er inspireret af skaterkulturen, graffitimiljøet og det traditionelle streetwear-look.   

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.