Urban Classics

Urban Classics et tysk modebrand med fokus på den basale del af unge mænd og kvinders garderober. Urban Classics designer moderigtig tøj i god kvalitet og er synonym med streetwear og ”cool and casual” stilen. Urban Classics har med stor succes opbygget et stærkt brand, der er yderst populært hos mange unge mænd og kvinder. Herre- og dametøj fra Urban Classics indfanger den dominerende kultur i street- og hiphopmiljøet, hvorfor så mange unge mennesker – både drenge og piger – er vilde med mærket. Herudover er priserne venlige for den unge studerende eller arbejdende, og så er produktsortimentet så stort at du kan finde designs, der passer lige præcis til dig. Urban Classics designer alt fra fede college jakker og cool buksedragter til seje rygsække og behagelige joggingbukser. Herudover kommer alle deres produkter i en stor variation af størrelser og farver, for hos Urban Classics skal der plads til alle.Modebevidst streetwear til unge mænd og kvinder


Urban Classics motto er ”Express Yourself – Not somebody else!”, hvilket opfordrer mennesker til at være sig selv og ingen andre. De cool designs fra Urban Classics gør det muligt for unge mænd og kvinder at udtrykke deres individuelle personlighed gennem deres valg af tøj. De basale påklædningsdele fra Urban Classics kan mikses og matches på mange forskellige måder og gør det dermed muligt for den enkelte at skabe et helt individuelt look. Fælles for alle produkterne fra Urban Classics er, at de er en del af den nyeste mode indenfor streetkulturen. På miinto.dk har vi samlet et kæmpe udvalg af de fede styles fra Urban Classics. Kender du allerede til stil, farve eller størrelse kan du bruge menuen til venstre til at sortere. Dyk ned i det fede univers af Urban Classics mange designs og bliv inspireret. God fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!