Brands

Bælter

 Miinto.dk er det foretrukne online handelsforum, når du er på udkig efter nye accessories såsom lækre bælter, og udvalget af accessories er stort og varieret. Derfor kan du altid finde et trendy bælte i unikke og lækre materialer såsom ruskind, læder og skind – herunder krokodilleskind, koskind og slangeskind.


Derudover egner de mange bælter sig perfekt til ethvert look og outfit, idet der er et stort sortiment af bælter til jeans, nederdele, kjoler, tunikaer og meget andet. Med andre ord – Miinto.dk bugner med trendy og smarte bælter, der henvender sig til den modebevidste kvinde med stor fokus på design og kvalitet.


Det store sortiment af bælter er designet af førende internationale brands såvel som talentfulde danske brands. Derfor består produktsortimentet af bælter fra Friis & Company, Nü by Staff, Zento, Rhino Republic, Baum und Pferdgarten, Depeche og Malou Sander Muus såvel som unikke og moderigtige bælter fra Ambre Babzoe, Day Birger et Mikkelsen, Modström og Hotsjok.


Miinto.dk er, med andre ord, beriget med et trendy og lækkert sortiment af bælter fra brands over hele verden, og det er altid muligt at få fingre i klassiske bælter såvel som finurlige og farverige bælter. Derfor er Miinto.dk det rette valg, når garderoben skal tilføjes et nyt, trendy bælte.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

-50%

Fonnesberg

200,00 DKK 399,00 DKK