Brands

Hatte

Miinto.dk bugner med hatte til ethvert outfit og stil, og det unikke sortiment af hatte formår med stor succes at betage enhver fashionista. Udvalget af hatte på Miinto.dk varierer meget i form og udtryk såvel som pris, hvorfor produktsortimentet består af hatte til alle moderigtige kvinder med en forkærlighed for trendy hovedbeklædning.


Med andre ord – Miinto.dk er hjemsted for en unik kollektion af moderigtige hatte, der er designet af nogle af verdens førende brands såvel som respekterede danske brands. Derfor vil man altid finde eksklusive hatte fra Margit Pels, trendy hatte fra Goorin Brothers, ID Hats, Foxy Smykker og Hotsjok, samt klassiske hatte fra Pia Rossini såvel som Karto og Malene Birger.


Hatte fra Margit Pels befinder sig i den dyre ende af prisskalaen, men ikke desto mindre er brandet populært hos fashionistaer over hele Danmark. Derimod kan hatte fra Karto, Pia Rossini, Malene Birger, Goorin Brothers og Foxy Smykker anskaffes til fordelagtige priser, samtidig med at de er en perfekt tilføjelse til enhver moderigtig garderobe.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.