MIDSEASON SALE: MIN. 20% PÅ ALT, 26.-30. SEPTEMBER, KL. 12-12 – FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499,-
Brands

Vanter

I de lange og kolde vintermåneder er et par dejlige, varme vanter en kærkommen tilføjelse til ethvert look, så hænderne kan holdes varme, og kulden sættes på standby. Det er en trend, vi godt er klar over på Miinto.dk, og derfor byder vi på et unikt sortiment af lækre vanter, der holder hænderne varme, samtidig med at de er beriget med et moderigtigt touch.


Kollektionen af vanter spænder fra vanter i læder og skind til vanter, der er produceret i uld, bomuld og pels. Med andre ord – Miinto.dk bugner med lækre vanter, og produktsortimentet tæller vanter fra nogle af Danmarks mest prominente brands såsom Decoy, Nümph og Rütme. Derudover består udvalget af trendy vanter af lækre produkter fra internationale brands såsom Hestra, Furst, Gant, Michael Lindberg og 2117 of Sweden.


Besidder man en excentrisk personlighed og elsker et finurligt look, er vanter fra spanske Desigual en fremragende idé, da brandet hvert år er garant for lækre og unikke vanter med et farverigt look. Uanset hvilken type vanter, der foretrækkes, er Miinto.dk dit online handelsforum, når du er på jagt efter nye vanter til de kolde vintermåneder.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.