Brands

Strik

Striktrøjer til damer


En lækker striktrøje er uundværlig i garderoben. De kolde måneder i Danmark er der nemlig mange af, og derfor er det et must med en lækker strik, som vi kan putte os i.

Men er lun strik cardigan, eller striksweater kan også sagtens bruges på de kølige sommeraftenener. På Miinto har vi et enormt udvalg af lækre strik, som du kan bruge til enhver lejlighed. Miinto har nemlig striktrøjer i alle farver, designs og materialer. Ens for dem alle er den store kvalitet. De lækre strik er produceret i materialer såsom uld, bomuld, angora og kashmir, og sortimentet bliver konstant opdateret. På den måde kan du altid finde de nyeste trends indenfor strik hos Miinto.


varieret sortiment


Strikvarer på Miinto er beriget med strik i et varieret sortiment af forskellige pasforme, så du helt sikkert kan finde en strik, som passer til din figur. Derudover består det store og mangfoldige sortiment af strikvarer af unikt modetøj, der er perfekt til en kold vinterdag såvel som en tur på café eller i byen. Striktrøjerne fås i mange forskellige farver og modeller, og nogle af dem er tykkere end andre. Med andre ord – udvalget af striktrøjer på Miinto.dk byder på et sammensurium af lækkert strik, der varierer meget i form, udtryk og pris, hvorfor modebeviste kvinder altid kan finde en lækker striktrøje, som matcher deres unikke look. Brug en fin lille kashmir strik for at skabe et eksklusivt udtryk, eller brug en oversize strik, hvis du gerne vil skabe et mere casual outfit. En tynd strik kan også bruges på kolde sommeraftener eller til finere arrangementer, til f.eks. en nederdel, eller ovenpå en kjole. Mulighederne er ubegrænset, det handler bare om at prøve sig frem. Miinto.dk sørger for, at der altid er en strik som passer til netop dig, din smag og dine behov.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

-50%

Eva & Claudi

799,00 DKK 1.599,00 DKK