HUSK - Altid gratis levering og gratis ombytning af varer!

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK
Filtrer produkter
Brands

Strik

En lækker striktrøje er den ideelle tilføjelse til ethvert trendy look, og Miinto.dk bugner med lækre strikvarer i alskens farver og design. Ens for dem alle er den store kvalitet, og det unikke strik er produceret i lækre materialer såsom uld, bomuld, angora og kashmir. Derfor er strikvarer på Miinto.dk beriget med en unik pasform og et lækkert snit, som fremhæver den kvindelige figur på bedste vis.

Derudover består det store og mangfoldige sortiment af strikvarer af unikt modetøj, der er perfekt til en kold vinterdag såvel som en tur på café eller i byen. Med andre ord – udvalget af striktrøjer på Miinto.dk byder på et samsurium af lækkert strik, der varierer meget i form, udtryk og pris, hvorfor fashionistaer altid kan finde en lækker striktrøje, som matcher deres unikke look.

Blandt de mange lækre strikvarer finder man også trendy brands såsom Cecillie Mossing CPH, Ganni, Lee, LikeLondon, Mads Nørgaard, Modström, Samsøe & Samsøe, Lounelle og Pulz samt mange andre, der alle formår at designe strikvarer i fremragende kvalitet.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.