FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Parka jakker til kvinder

Hver af de fire årstider stiller specifikke krav til funktion og fashion for overtøj, og med en parka er du godt dækket ind i flere af årstiderne. Særligt i efteråret og om vinteren er parkas meget brugbare som vinterjakke, hvor man har brug for at isolere sig mod den stride kulde, men også om efteråret er en parka meget nyttig. Jakken er kendetegnet ved ofte at være knælang og være udstyret med en praktisk hætte til at beskytte ansigtet mod kulde, vind og regn. Hætten er ofte foret med pels eller kunstskind, hvilket giver dem et sofistikeret look. Parkas kommer i væld af farver og former med smarte detaljer ved jakkens lommer og knapper. Hvor nogen parkas har et meget sporty look med mange lommer og dynamiske former, er andre mere formelle i deres udtryk og minder på mange punkter om en frakke.Style din parka


Du kan style en parka med en stor del af din garderobe, da jakkerne har forskellige udtryk alt efter, hvilket mærke du vælger. En parka med et sporty look fungerer rigtig godt til en trøje, et par jeans og et par sneakers eller støvletter til en dag på jobbet eller i fritiden. Til en aften i byen kan du under en parka have en skjorte og en pullover sammen med et par mørke bukser og et par lange støvler. Med andre ord – en parka jakke er et must-have i enhver kvindes garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre parka jakker til kvinder. Vi har samlet et væld af trendy jakker i forskellige farver, pasformer og designs – så du er sikret på at finde det du leder efter. Derudover har vi samlet masser af førende brands såsom Modstrøm, Mos Mosh, Holubar, Danefæ og mange flere fede brands, som du kan forkæle dig selv med. Kender du på forhånd mærket på det produkt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter. Når du har fundet netop det du mangler, så sørger vi for hurtig og nem levering.

Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.