FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Jakker til kvinder

Vi kvinder har altid flere forskellige jakker. Hvorfor? Fordi den rigtige jakke er ikke kun praktisk, den er også med til at skabe vores look. Vi kvinder udtrykker ofte vores identitet gennem vores stil, og derfor er det vigtig at have en jakke, der passer perfekt til dig og din garderobe, og som du vil blive glad for. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og behov. På Miinto.dk har vi et kæmpe sortiment af jakker fra et væld af kendte brands såsom Beck Söndergaard, DAY Birger et Mikkelsen, Esprit, By Marlene Birger og mange flere.
Stort udvalg af lækre jakker


Miinto.dk har samlet et stort udvalg af mange forskellige typer af jakker til kvinder, der passer til alle årstider og begivenheder. Til sommeren kan du her finde den perfekte termojakke, bomberjakke, denim jakke, softshelljakke til kvinder. Til vinter finder du en parkajakke, vinterfrakke eller dunjakke til at holde på varmen. Til årets øvrige sæsoner finder du en trenchcoat, forårsjakke eller overgangsjakke. Vores modestylist anbefaler også det sikre valg af en god læderjakke eller blazer jakke, som du kan bære hele året som en del af dit outfit. Hos Miinto.dk har vi samlet et stort udvalg af kendte mærker såsom Neo Noir, Sofie Schnoor, North Face, Selected samt mange andre fede mærker. Du kan finde jakker, der passer til enhver garderobe, og kan styles på enhver tænkelig måde. Dette gør at vores udvalg bugner med kvalitets produkter til enhver smag, behov og anledning.

Kender du på forhånd designet, mærke eller farven på den jakke, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter - uanset hvad du er på udkig efter, så har Miinto.dk noget for alle, så du er klar til alt slags vejr uanset sæson.

Se hele vores store online udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.