FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Blazer til kvinder

Vil du have et elegant og trendy look til arbejdet eller den næste fest, så er en blazer det oplagte valg. blazeren er et klassisk stykke tøj med rødder i det maritime. Traditionelt set er en blazer holdt i enten sort eller blå og er designet med lige ærmer og en simpel knaplukning. Med tiden er der kommet mange skønne fortolkninger af blazeren, som det er tilfældet med mange stykker tøj. Du kan i dag finde blazeren i et væld af farver; neutrale nuancer, feminine pastelfarver og blomstrede udgaver. På nogen modeller er knaplukningen skiftet ud med en smart flæseåbning og nogle modeller kan være designet med flotte indrammede kanter og paspolerede lommer.Style din blazer til enhver anledning


Blazeren Hvis du vil tone dit outfit ned, kan du kombinere blazeren med en t-shirt, et flot armbånd og et par ballerinaer. Til en date fungerer blazeren rigtig godt med en flot blonde top, en masse smykker og et par lækre støvletter. En blazer er et rigtig godt alternativ til det klassiske jakkesæt og fungerer året rundt, da den på de kolde vinterdage nemt kan bæres under en frakke. Derfor er en blazer et must-have i din garderobe, så du kan være klar til enhver situation der byder sig hen ad vejen.

Vi har samlet et spændende udvalg af smarte blazere – uanset anledning, behov og stil, så der er noget for enhver smag og personlighed. På Miinto.dk finder du blazere fra nogle af de fedeste brands som Neo Noir, Filippa K, By Malene Birger, Kouture samt mange andre førende brands inde for branchen. Derudover byder vores store online udvalg på et væld af forskellige farver, størrelser og designs.

Se vores store online udvalg af lækre blazere neden for og god fornøjelse.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.