FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Dunjakker til kvinder

En dunjakke er bestemt ikke en dårlig investering, når man tager de kolde temperaturer på disse breddegrader i betragtning. Jakken er designet med samme udgangspunkt som en dyne, og luften mellem dunene i jakken er med til at holde dig varm, når kulden nærmer sig. Til de varmere dage kan du vælge at skifte dunjakken ud med en smart letvægts dunjakke. Dunjakken findes i et væld af farver og varianter. Nogle af jakkerne kan være designet med et rillemønster og nogle jakker fås med en række smarte detaljer. Det kan være pelskraver, snoretræk eller en smart spændedetalje ved maven, som giver et meget feminint udtryk.
En dunjakke behøver ikke nødvendigvis at være stor og uformelig. Jakken kan grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme trøjer til smarte t-shirts og flotte blazere. Dunjakken fungerer særdeles godt om vinteren, hvor du kan matche den med dine favorit støvler eller et lækkert halstørklæde.
Dunjakker i alle former og faconer.


På miinto.dk kan du finde et kæmpe udvalg af dunjakker. Leder du således efter en kort dunjakke, der kun går til hoften kan du finde den her. Sådan en dunjakke er smart, da den passer sammen med alle outfits. Du kan derfor bruge den selvom du har lang kjole på eller bare nogle jeans, og samtidig holde dig varm i kulden.
En længere dunjakke, der går ned over numsen er også en smart jakke, da du holder dig varm nedover numsen og lårene. Sådan en jakke kan også bruges til diverse outfits og endda blive en del af selve outfittet.

På Miinto.dk finder du et stort udvalg af både lange og korte jakker og veste med dun, som alle egner sig perfekt til de kolde vinterdage fra en række populære brands som Yeti, Ver de Terre, Cedrigo, Danwear, KENZO, Hilfiger, Rock N Blue og J. Lindeberg.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.