FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Pelsjakker til kvinder

Der er meget få beklædningsgenstande der udstråler eksklusivitet som en jakke eller vest i pompøs pels. De flotte pelse fås i et væld af farver og modeller, og de kan hurtigt gå hen og blive et af dine favorit items i garderoben. Med en flot pels kan du skabe et sofistikeret og elegant look, der fungerer til både hverdag og festlige begivenheder. En lækker pelsjakke fungerer rigtig godt over en lang kjole eller en let jakke sammen med en fin nederdel og et par støvletter. Til hverdag kan du pifte dit look op med en lækker pelsvest og bruge den sammen med et par jeans og en skjorte eller en fed t-shirt og en masse skønne accessories.Berig din garderobe med eksklusivitet


En pelsjakke er et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe, og derudover bringer en pelsjakke en form for eksklusivitet ind i din garderobe. Pels er højeste mode i denne sæson, så hop med på trenden med en lækker pelsjakke, der kan holde dig varm til hver en tid. Du kan finde et stort sortiment af fine og trendy pelsjakker til garderoben på Miinto.dk. Vi har samlet masser af forskellige førende brands på markedet såsom FurbySofie, Ella Copenhagen, Butterfly, Baum und Pferdgarten, MollyMio samt mange flere fede brands. Derudover har vi samlet har samlet et væld af produkter i masser af forskellige farver, størrelser og pasformer - så er du sikret på at finde det du leder efter.

Kender du på forhånd mærket på det produkt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter. Når du har fundet netop det du mangler, så sørger vi for hurtig og gratis levering.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.