FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Skinny jeans til kvinder

Det første par skinny jeans blev lanceret i et forsøg på at berige fashionistaer og modeelskere med et par lækre jeans, som på bedste vis fremhæver den kvindelige femininitet og beriger et deniminspireret look med et sexet touch. Med andre ord – Skinny jeans er synonym med et unikt look, og det rette par jeans tilfører ethvert outfit en ekstra dimension, som løfter looket til nye højder.


Miinto.dk bugner med moderigtigt, feminint og sexet dametøj til fashionistaer i alle aldre, og vores store udvalg af jeans er blandt de bedste på markedet. Derfor kan man altid finde skinny jeans fra cool brands såsom Cheap Monday, Fiveunits, Diesel, Tiger of Sweden, Levi´s og Gant på Miinto.dk, der er garant for stor kvalitet, en unik pasform og et sexet look.


Flere af de nævnte brands tilhører verdenseliten, men Tiger of Sweden skiller sig ud ved at berige modeelskere med et elegant, stilrent og trendy look, hvor et faconsyet snit tilfører et feminint og sexet element. Dermed ikke sagt, at skinny jeans fra Tiger of Sweden er at foretrække, da de mange brands hver især byder på unikt design og lækre jeans.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.