FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Shorts til kvinder

Et par lækre shorts er perfekt til en lang og varm sommer såvel som en ferie til sydligere himmelstrøg, da de kan tilføre ethvert sommerlook et unikt touch. Modebranchens mange brands har dog vidst dette længe, hvorfor den danske modeindustri bugner med lækre shorts, der matcher ethvert sommeroutfit – uanset stil og look.


Derudover er udvalget af trendy shorts stort, og på Miinto.dk kan man nemt få fingre i et par moderigtige shorts, som matcher et sofistikeret og elegant look såvel som en mere feminin og bohemeagtig stil. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med et unikt sortiment af dameshorts, som også inkluderer cowboy- og lædershorts såvel som luftige og farverige shorts til en dag på stranden.


Mangfoldigheden er stor, og det store sortiment af dameshorts på Miinto.dk er designet af nogle af modebranchens mest respektrede brands såsom Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, G-Star, Margit Pels, Pepe Jeans, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger. Derudover er produktsortimentet også kendetegnet ved trendy og lækre shorts fra talentfulde danske brands – herunder Sziggy Copenhagen, Punk Royal, Hoff by Hoff, Black Noir og Rut m.fl.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.