FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Ballerinasko

Ballerinaer har fået navn efter de karakteristiske flade sko, som har været en fast del af balletverdenen i mange år, og som stadig benyttes af balletdansere over hele verden. Derudover har ballerinaer vundet stor popularitet i modebranchen, og brands fra ind- og udland har omfavnet trenden med åbne arme, hvorfor modebutikker over hele verden er beriget med lækre ballerinaer.
Miinto.dk er ingen undtagelse, og vi er stolte over at kunne tilbyde et mangfoldigt sortiment af ballerinaer, som varierer i design og stil. Blandt de mange unikke brands, som er garant for trendy ballerinaer, har primært Billi Bi, Clarks, FRIIS, Sketchers, Rosemunde, Stylesnob, Sofie Schnoor, Tamaris, Tommy Hilfiger og Vagabond oplevet en stor interesse for deres produkter.


Klassiske sko


Generelt er ballerinaer meget populære, og den store popularitet er et symbol på, at ballerina sko matcher enhver stil og outfit – uanset om der er tale om en kjole, et par jeans eller shorts. Derudover er ballerinaer karakteriseret ved en lethed og minimalisme, som vil dominere modebranchen i mange år frem. Den klassiske ballerina er en sko, som aldrig vil gå af mode. Formerne er tidsløse og funktionelle, da de flade såler sikrer dig en god kontakt med diverse underlag. På denne måde slipper du også for, at bøvle med de høje hæle og ømme fødder, men i stedet fokusere på komforten. Alt efter hvilket design og mærke du vælger, kan du udstråle mange forskellige stilarter, hvor de grundlæggende former ved modellerne er bløde og kurvede. Klassiske ballerinaer i bomuld er oftest lidt mere casual i udtrykket, mens designs i lak har et formelt touch over sig. Et par ballerinaer i glimmer eller glitter giver et mere festligt look, hvorimod de søde modeller med sløjfer eller en broche på snuden, giver et mere lillepige look. Tag et kig nedenfor og se det store udvalg hos Miinto.dk


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.