FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Gummistøvler til kvinder

Kom regnen i forkøbet og køb et par smarte gummistøvler til når regner siler ned. Før i tiden har gummistøvler været noget, som hørte til på landet og hos børn. Det har været set, som et praktisk stykke fodtøj, som vi hev frem de dage hvor regnen piskede ned, og vi skulle overleve dagen uden at være alt for gennemblødte. Og kun på de dage. Dette er dog forbi, og i dag er det et must-have at have et par lækre gummistøvler i garderoben.Gummistøvler hører til modeverden


Tiden hvor gummistøvler kun blev betragtet som praktisk fodtøj er forbi, og i dag har gummistøvler i den grad indtaget modebilledet, og de har fået en fast plads hos et utal af danske kvinder. Ilse Jacobsens’ høje og lækre gummistøvler, med den smukke genkendelige snøre foran, og jagtmærket Hunter har i stor grad været fremtrædende brands inden for gummistøvlens gennembrud i modeverdenen. Festivaller er i dag blevet et stort modemekka, hvor en bestemt stil - præget af super casual og super trendy- dominerer billedet. Her har gummistøvler, i kombination med korte denim shorts, virkelig slået igennem som et fast del af det obligatoriske festivallook.

De gule og røde gummistøvler, som før i tiden kun skabte associationer til barndomsminder er altså et overstået kapitel. De er nemlig skiftet ud med lækre designs og tårnhøj kvalitet. Det betyder, at der i dag findes et enormt udvalg af lækre gummistøvler fra lækre brands. Gummistøvlen har nemlig gennemgået en mindre revolution, og de fås i dag i en masse forskellige variationer: i lak, med lædersnude, med snøre, i quilt, i utallige farver og i helt korte og fikse modeller. I det daglige modebillede findes gummistøvlerne også. De bruges nemlig som en almindelig hverdagssko eller som vinterstøvler. Gummistøvler bliver nemlig udnyttet af mange om vinteren, fordi de jo er 100% vandtætte, og de er dejligt høje, så der ikke kan komme sne eller slud ind til benet. Kort sagt, i dag er et par unikke og trendy gummistøvler en nødvendighed for at være med på moden.

Her på Miinto.dk har vi samlet et unikt udvalg af lækre gummistøvler, der er designet af brands fra ind- og udland, som de seneste år har oplevet stor succes. Du finder blandt andet lækre brands som Hunter, Ilse Jacobsen Hornbæk, Lacrosse og Debbie. Fælles for dem alle er støvlernes store kvalitet, som resulterer i et unikt design, lækre materialer og stor komfort. Har du en forkærlighed for lækkert og praktisk fodtøj, så bør du helt sikkert tjekke vores lækre udvalg ud.

Se hele det store online sortiment nedenfor og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.