Brands

Sandaler

Et par moderigtige og lækre sandaler formår at gøre sommeren til en fantastisk tid, men ikke desto mindre kan det være svært at finde det helt rigtige par, da modebranchen bugner med brands, der er garant for smarte sandaler. For at lette byrden for modeelskere og fashionistaer har Miinto.dk samlet et af Danmarks største udvalg af trendy sandaler, og produktsortimentet er synonym med smarte sandaler til enhver stil og look.


Miinto.dk er beriget med et samsurium af unikke sandaler, og blandt de mange lækre produkter finder man sandaler fra førende brands såsom Day Birger et Mikkelsen, Tommy Hilfiger, Sofie Schnoor og Lola Ramona. Derudover er brands såsom Angulus, Amust, Billi Bi, Gabor og Ilse Jacobsen også repræsenteret.


Er man derimod på udkig efter mere sporty sandaler til et casual look, kan man med fordel tjekke udvalget af sandaler fra Adidas, Hummel, Puma, Reef og Havaianas, da de opfylder sådanne kriterier til fulde. Udvalget af sandaler er - med andre ord - stort og mangfoldigt, og nedenstående sortiment er altid garant for et par lækre sandaler til en lang og varm sommer.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

-17%

Cruz

249,00 DKK 299,00 DKK