FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Sneakers til kvinder

Sneakers, kondisko - kært barn har mange navne. De første sneakers kom på gaden i starten af forrige århundrede og var designet af brands såsom Converse og Keds. I mange år blev sneakers dog kun benyttet af sportsfolk og hed i sin tid kondisko, men i 60´erne og 70´erne steg populariteten for sneakers i takt med, at de store stjerner i NBA begyndte at gøre sneakers populære. Siden spredte trenden sig til subkulturer over hele USA, og i dag er sneakers en fast inventar i de fleste moderigtige garderober. Det er stadig brands såsom Converse og Keds, der dominerer markedet for sneakers, men ikke desto mindre tilbyder Miinto.dk et stort og mangfoldigt udvalg af sneakers, der er designet af talentfulde såvel som velrenommerede brands fra ind- og udland.

Derfor kan man nedenfor finde moderigtige sneakers fra brands såsom Hummel, Puma, Reebok, Superdry, Cheap Monday, Adidas og Vagabond samt mange andre.Sneaker til enhver anledning


Den store popularitet, som moderne sneakers har opnået, skyldes, at et par lækre og trendy sneakers matcher ethvert outfit samt anledning, idet de passer til et par jeans og shorts såvel som en kjole og nederdel. Derfor er trendy sneakers altid en god investering, som du ikke vil fortryde. Derudover er sneakers et uundværligt item i enhver kvindes garderobe, da sneakers kan styles til alt i din nuværende garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort online udvalg af cool og trendy sneakers til alle fashionistas - uanset anledning, behov og stil, så der er noget for enhver smag og personlighed. På Miinto.dk finder du smarte sneakers fra både danske såvel som internationale førende brands inde for branchen. Derudover byder vores store online udvalg på et væld af moderigtige sneakers i forskellige farver, størrelser og designs.

Se hele vores store online udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.