Brands

Sneakers

De første sneakers kom på gaden i starten af forrige århundrede og var designet af brands såsom Converse og Keds. I mange år blev sneakers dog kun benyttet af sportsfolk, men i 60´erne og 70´erne steg populariteten for sneakers i takt med, at de store stjerner i NBA begyndte at gøre sneakers populære. Siden spredte trenden sig til subkulturer over hele USA, og i dag er sneakers en fast inventar i de fleste moderigtige garderober.


Det er stadig brands såsom Converse og Keds, der dominerer markedet for sneakers, men ikke desto mindre tilbyder Miinto.dk et stort og mangfoldigt udvalg af sneakers, der er designet af talentfulde såvel som velrenommerede brands fra ind- og udland. Derfor kan man nedenfor finde moderigtige sneakers fra brands såsom Hummel, Puma, Reebok, Superdry, Cheap Monday, Nude og Vagabond samt mange andre.


Den store popularitet, som moderne sneakers har opnået, skyldes, at et par lækre og trendy sneakers matcher ethvert outfit, idet de passer til et par jeans og shorts såvel som en kjole og nederdel. Derfor er trendy sneakers altid et godt køb, og nedenfor finder du et stort udvalg af de smarte sko.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Rieker

550,00 DKK