FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Støvletter

Støvletter er de korte støvler, som er blevet så moderne, at de har fået sit eget navn. Et par moderigtige støvletter er et must-have i enhver trendy garderobe, hvor mode og design har stor prioritet, men ikke desto mindre kan det være svært, at finde frem til det helt rigtige par. Derfor har Miinto.dk samlet et spændende online sortiment af støvletter, der er den perfekte tilføjelse til ethvert trendy look, uanset om det er sommer eller vinter. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med et mangfoldigt udvalg af støvletter, der er designet af nogle af modebranchens mest talentfulde brands og designere. Produktsortimentet udvides løbende, men som oftest kan man finde lækre støvletter fra brands såsom Billi Bi, Sofie Schnoor, Ecco, Ganni og Vagabond samt mange andre brands med stor erfaring med design og produktion af unikke modestøvler.Et bredt udvalg

Derudover er udvalget af støvletter garant for modestøvler i et væld af materialer, farve kombinationer og design på Miinto.dk. Det er derfor altid muligt, at finde et par unikke støvletter – hvad enten man er på udkig efter støvletter med råt, klassisk eller trendy look.
Støvletter er som sagt korte støvler, der går til omkring din ankel. Nogle er flade, og andre er en del højere. De kan stort set bruges hele året rundt, selvom de er måske mest oplagte til forår og efterår. De kolde sommer aftener kan du faktisk også anvende dem – her kan du bl.a. iføre dig et par shorts, en top eller bluse og så tilføre et par fede støvletter med lidt hæl. De kan også anvendes til festlige begivenheder, hvor du f.eks. kan tage nylonstrømper på, en fin nederdel, en top og et par støvletter til.
Støvletter med hæl giver faktisk ofte den samme effekt som stiletter gør, men de er en del nemmere at gå i, og mange foretrækker hellere støvletter frem for stiletter.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.