FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Vinterstøvler til kvinder

Vinteren presser så småt på, så kom kulden i forkøbet og find dit næste par smarte vinterstøvler lige her. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og formål, så kig endelig forbi til et køb af dine næste moderne vintersko. Den skandinaviske vintersæson kan være lunefuld, blæsende og til tider virkelig kold, så man er nødt til at pakke sig godt i for at holde på varmen – specielt på sine fødder. Vi her hos Miinto har samlet et væld af lækre og vintervenlige designs, så du roligt kan gå vinteren i møde og komme igennem vinterens sne og sjap.Mode og funktionalitet


Et par lækre vinterstøvler, der formår at kombinere mode og funktionalitet til UG, er en nødvendighed for at gå gennem vinteren i bedste stil samtidig med at holde fødderne varme. Derfor har Miinto.dk lanceret et unikt udvalg af vinterstøvler, som er blandt de største i Danmark, og vores store sortiment er synonym med vinterstøvler, der er produceret i et væld af farver, materialer og design. Husk altid imprægnering – det er en vigtig ting for dit fodtøj. Hvis du imprægnerer ordentligt og giver en gang rengøring og plejemidler engang imellem, holder dit fodtøj længere.

Med andre ord – Miinto’s online sortiment bugner af trendy vinterstøvler i fremragende kvalitet, der er garant for stor mangfoldighed. Derfor kan man nedenfor finde et par lækre vinterstøvler i skind, læder eller ruskind fra brands såsom UGG Australia, Ecco, Dr. Martens, Timberland, Billi Bi, Gabor samt mange andre skønne brands. Vinterstøvler fra disse brands er et perfekt match til ethvert trendy outfit, og kan styles til enhver anledning – uanset om weekendens festligheder står for døren eller om du har behov for et par lækre og moderigtig vinterstøvler til jobbet. Derudover er udvalget af støvler beriget med mere praktiske vinterstøvler fra Pajar, Rubber Duck, Kamik, Sketchers, Ilse Jacobsen og Tommy Hilfiger, som har stor fokus på komfort og funktionalitet – uden at gå på kompromis med moderigtigt design, så du er sikker på at få et par skønne vinterstøvler samtidig med at fuldende dit look.

Så bliv klar til vinterens kolde dage og nætter med et par flotte og stilfulde vinterstøvler. Vi har samlet et spændende udvalg af lækre produkt, og vi er sikre på der også er noget for dig.

Se hele det store online sortiment nedenfor og god fornøjelse i jagten på dine nye vinterstøvler.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.