Brands
Categories

Skønhed til kvinder

Der er mere til en unik fremtræden end et trendy look, moderigtigt dametøj og en smart frisure, og derfor har Miinto.dk samlet et unikt produktsortiment, der har til formål at fremhæve den udvendige såvel som indvendige skønhed hos modeelskere og fashionistaer over hele Danmark. Derudover finder man nedenfor et spændende sortiment af parfumer, makeup, ansigtscremer, hudprodukter og øjenvipper, der alle er med til at tilføre et unikt touch til enhver moderne kvinde.


Blandt det unikke og lækre samsurium af skønhedsprodukter finder man parfumer fra Escentric Molecules, som er et innovativt brand med en ny tilgang til udvikling af unikke dufte og parfumer. Derudover er produktsortimentet beriget med lækre ansigtscremer, hudprodukter og renseprodukter fra brands såsom Clarins, Clinique, Lancaster, Raz Spa, Jewelnile, Ole Henriksen og Trilogy.


Desuden kan man også være heldig at få fingre i trendy øjenvipper og makeup fra brands såsom Baci Lingeri, Chanel og Charlotte Bonnén. Med andre ord – det bugner med lækre produkter, og der kommer hele tiden spændende og unikke nyheder til.