Brands

Tasker

Det siges at en kvinde aldrig kan få for mange tasker, og her på miinto.dk er vi klar over at den helt rette taske kan pifte ethvert outfit op og være med til at fuldende dit look. En kvindes taske har selvfølgelig den vigtige funktion at skulle rumme essentielle ting som pung og måske diverse accessories som make-up, solbriller samt meget andet. Derfor har vi tasker i alle størrelser både små, mellem og store. Dog har tasken i det moderne samfund også en anden vigtig funktion da det i dag også er en accessory til et outfit.
Når du skal vælge din nye taske her på miinto.dk, kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige skønne tasker hvad end formålet er. Vi har smukke Håndtasker, Skuldertasker og Clutches som er perfekte til både hverdags looket eller når du skal til fest. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af lækre Toilettasker, kosmetiktasker, rejsetasker, outdoortasker samt rygsække til weekendture eller når du mangler en taske som kan holde til lidt ekstra i det fri.
Du vil her på siden kunne finde tasker i et væld af skønne materialer såsom læder og skind fra nogle af de mest populære brands på markedet.
Shop blandt andet mærker som DAY Birger et Mikkelsen, Adax, By Malene Birger, Belsac, Tiger of Sweden, Treats, Rains, Rieker, North Face, Leowulff samt mange flere.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.