FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Brands

Håndtasker til kvinder

På Miinto.dk finder du et bredt udvalg af skønne håndtasker til enhver lejlighed, hvad enten du står og mangler en stor og rummelig taske til hverdag og job eller en lille fin selskabstaske. Står du og mangler den perfekte taske når festlighederne står for døren eller finere arrangementer, så kan du finde din selskabstaske her på miinto.dk. Udvalget af tasker bugner med håndtasker i mange forskellige materialer såsom skind, læder, ruskind samt mange andre skønne materialer. Du vil desuden finde et udvalg som varierer i både form, prints og udtryk så der er noget til enhver anledning.
Den helt rette taske kan være med til at pifte dit outfit op, hvad enten du søger en med et klassisk, trendy, råt eller feminint look. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af håndtasker fra nogle af modebranchens stærke brands såvel som talentfulde designere fra ind- og udland.

Du finder blandt andet tasker fra mærker som Adax, Belsac, Carlend Copenhagen, Depeche samt mange flere. Så vores store udvalg nedenfor.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.