HUSK - Altid gratis levering og gratis ombytning af varer!

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK
Filtrer produkter
Brands

Toppe

Miinto.dk er synonym med et af Danmarks største udvalg af toppe, og nedenfor finder du et unikt sortiment af toppe til ethvert formål, hvor en trendy og lækker top lige er sagen. Det store udvalg af toppe spænder vidt, og enhver fashionista finder hurtigt en moderigtig top, som matcher den personlige stil og tilfører looket en ekstra dimension.

Miinto.dk tilbyder et samsurium af lækre toppe, der varierer i design, farvevalg, pasform og pris, og der findes med garanti en unik top til alle moderigtige kvinder. Derudover kan man også stifte bekendtskab med smarte toppe med unikke snit såvel som karakteristiske print og motiver, der tilfører outfittet et unikt præg.

Med andre ord – udvalget er stort og mangfoldigt, og de mange lækre toppe er designet af danske brands såsom Mille K, Sisters Point, Forrest & Bob, Iben Høj, Mos Mosh og Munderingskompagniet samt mange andre prominente navne. Derudover inkluderer produktsortimentet moderigtige og feminine toppe fra internationale brands – herunder Adidas, Zara, Pepe Jeans, Hilfiger og Hale Bob.

 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.