Handsker

Et par smarte og varme handsker er et ´must´ i løbet af vinteren, hvor kulden har godt fat i Danmark. Derudover kan et par trendy kørehandsker altid berige et look med en smule kant, som udstråler en stor flair for mode. Produktsortimentet på Miinto.dk indeholder både smarte kørehandsker og varme handsker til vinteren, som er karakteriseret ved klassiske læderhandsker såvel som moderigtige luffer og vanter.


I produktsortimentet finder man også handsker i fremragende kvalitet fra Randers Handskefabrik, som er en dansk producent af luffer, vanter og handsker i læder og skind. Randers Handskefabrik så dagens lys i 1811, og brandet har siden beriget trendsættere over hele verden med unikke lædervarer, som er garant for et stilrent look såvel som stor kvalitet.


Vores spændende udvalg af handsker, luffer og vanter byder dog på mere end lædervarer fra Randers Handskefabrik, og man kan med garanti finde lækre produkter fra Gaucho, Hestra, Garant, Belsac og Gant. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med et stort og mangfoldigt udvalg af handsker, vanter og luffer, der imponerer med lækkert design og god kvalitet.

 


 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.