Huer og Kasketter

Hvad enten man søger en ny hue, kasket, cap, sixpence eller pelshue, kan man altid finde det i vores store og mangfoldige udvalg af huer og kasketter. Produktsortimentet er præget af huer og kasketter i et væld af farver og design, og der er med garanti en unik hue eller kasket til enhver stil og look.


I vores trendy produktsortiment kan man også finde kasketter, caps og huer fra New Era, som er et amerikansk brand med start i 1920. New Era er stiftet af Erhardt Koch, som var en kreativ sjæl med en unik evne til at designe kasketter, der appellerede til datidens baseballspillere og trendsættere. New har imidlertid bibeholdt denne trend og er i dag synonym med trendy caps og huer til trendsættere over hele verden.


New Era er dog ikke det eneste populære og unikke brand, der er repræsenteret i vores produktsortiment, da man kan finde moderigtige kasketter og huer fra et væld af brands hele året rundt – herunder Flexfit, Carhatt, Cittyfellaz, Oill, Stüssy, Adidas og State of WOW samt mange andre.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.