HUSK - Altid gratis levering og gratis ombytning af varer!

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK

Shorts

Uanset om man er på jagt efter et par pæne shorts til en dag på jobbet eller mangler et par sporty og casual shorts til sport og fritid, er vores store og mangfoldige udvalg af shorts synonym med moderigtigt design, der på bedste vis indfanger de nyeste trends i modebranchen. Derudover byder produktsortimentet på shorts fra nogle af de største brands i ind- og udland, og hvert forår bugner det med smarte shorts til fordelagtige priser.

I vores unikke sortiment af shorts kan man også være heldig at finde et par smarte knickers fra brands såsom Humör, Replika, G-Star, Schott og Tommy Hilfiger, hvor primært knickers fra Tommy Hilfiger er et perfekt match til en dag på jobbet eller en aften i byen. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af shorts til sport og fritid, som er designet af internationale brands såsom Hummel, Urban Classics, Rip Curl, Billabong, Quiksilver, Adidas og Nike.

Produktsortimentet byder også på moderigtige shorts fra Samsøe & Samsøe, Pa:nuu, Scotch & Soda, Levi´s, Revolution og Kudo samt mange andre, og især det danske brand Kudo formår at kreere tidløse, stilrene og moderigtige shorts. Kudo blev lanceret i 2000, og siden har brandet nydt stor popularitet hos trendsættere over hele Danmark.

 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.