FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

T-shirts til mænd

Hvis der er noget som alle mænd med garanti har i deres garderobe og som man som mand aldrig kan få nok af i sin garderobe uanset alder, så er det et stort udvalg af korte og lange t-shirts. Siden 60’erne har t-shirten været en essentiel del af den mandlige garderobe og en favorit blandt især unge mænd efter, at store stilikoner som James Dean og Marlon Brando bar den. T-shirts kan fås i et hav af designs med rund hals eller v-hals med eller uden knapper og detaljer som printede lommer. Derudover fås t-shirts i et væld af farver fra de afdæmpede klassiske farver til de farverige variationer samt i forskellige prints og mønstre. T-shirts bliver typisk fremstillet i bomuld eller jersey, der gør dem utrolig komfortable at have på i længere tid.T-shirts til enhver anledning

Med en fed t-shirt kan du nemt skabe et cool og afslappet look, der fungerer til både hverdag og fest. T-shirts fungerer helt perfekt sammen med jeans og et par fede støvler til at skabe et super fedt hverdagslook. Til mere formelle begivenheder kan du have en blazer på sammen med en ensfarvet t-shirt med rund hals eller v-hals og på den måde bliver du klar til middag med kæresten eller til en aften i byen med vennerne. Om sommeren er farverige og printede t-shirts en favorit i mange mænds garderobe, hvor den komplimenteres perfekt med et par lækre shorts og sneakers. Når de køligere temperaturer indtræffer kan den kortærmet t-shirts skiftes ud med en af de langærmet modeller, som passer perfekt under en cardigan eller en frakke.

Udvalget af t-shirts til mænd på Miinto.dk spænder bredt fra både kortærmet t-shirts med print og mønstre til langærmet t-shirts i enkle designs. T-shirts til herre kan nemlig fås fra en lang række populære herrebrands såsom Cottonfield, Diesel, Gant, Lee, Mads Nørgaard, Superdry og mange flere fede brands. Vi sørger for løbende at opdatere vores udvalg, så altid kan være med på tidens seneste trends inde for modebranchen.

Se hele vores udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.