Brands

Bukser til kvinder

Vi er vilde med bukser til kvinder! Alle kvinder ejer næsten et par bukser, og det er et must-have i enhver garderobe efterhånden. Bukser giver et flot look, fordi de markere ens ben og talje. Nogle kvinder elsker skinny fit bukser, som sidder næsten malet på, hvorimod andre bedre kan lide dem lidt mere loose. Det er vidt forskelligt fra kvinde til kvinde, men en ting er sikkert, og det er, at bukser vil altid være et fortrukken item for næsten alle kvinder i alle aldre. I vores kategori af damebukser, kan du forme dit eget unikke look til enhver lejlighed, og signalerer alt lige fra kreativ, romantisk eller rå.Busker til enhver smag og pasform


Vi har bukser, der passer til enhver figur og til enhver begivenhed.
I vores sortiment finder du både korte og lange bukser, bukser med vidde eller slimfit, med kort eller høj talje. Vi har både bukser i alt fra silke, bomuld, polyester, læder og uld, så hvad enten du er på udgik efter et par bukser til hverdagsbrug eller til en festlig aften, så har vi det perfekte par til dig.
Stilen i bukser skifter meget gennem tiden, men vores sortiment af højtaljede, løse, baggy og cargo bukser anbefaler vi som et supplement til de klassiske par læderbukser, fløjlsbukser, silkebukser eller bomuldsbukser.

Hos Miinto.dk giver vi inspiration til både sommer- og vintermånederne, hvor du f.eks. til de varme sommeraftener kan have trekvarte bukser på eller luftige haremsbukser og en sød top, så du kan holde dig tilpas afkølet. I vintermånederne kan du varme dine ben med stofbukser, leggins eller jeans, og de fås i både lyse og mørke varianter. Vi har samlet et væld af vindjakker i forskellige farver, pasformer og designs – så du er sikret på at finde det du leder efter. Vi har samlet et kæmpe udvalg af busker fra førende brands såsom By Malene Birger, Coster Copenhagen, Carla du Nord, Diesel, Gustav, Mos Mosh samt mange flere fede brands, du kan forkæle dig selv med.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.