Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

Om Miinto.dk

We celebrate diversity
På miinto.dk kan du shoppe direkte fra Europas bedste uafhængige tøjbutikker, samlet på én platform.
 

Mere end 3.000 brands og 300.000 produkter


Miinto.dk er et kollektiv af mere end 900+ uafhængige modebutikker samlet under Miintos netværk. Hos Miinto tror vi på diversitet og personlig shopping, og vi ønsker, at alle kan finde hvad de leder efter til at udtrykke dem selv.

Dette er muligt med Miintos stærke netværk af 900+ uafhængige modebutikker og kunder med hver sin unikke stil og produktudvalg tilbudt gennem Miintos webshop. Det store udvalg af dametøj, herretøj, børnetøj, sportstøj og accessories har gjort Miinto til en af Europas største modeportaler.


Et stort netværk af uafhængige modebutikker


Mange fysiske butikker går glip af muligheden for at gå online og nå ud til et større kundesegment, da det ofte er dyrt, besværligt og resourcekrævende, når de allerede har en fysisk butik at tage sig af. Miinto.dk gør det muligt for uafhængige butikker at starte deres onlinesalg på en hurtig, nem og omkostningseffektiv måde, der dermed tillader dem at udvide deres marked markant.

Vi tror på, at mode er skabt i de fysiske retailbutikker, som kender deres kunder personligt, og som har passioneret salgspersonale med en sand forståelse af, hvad god kundeservice er.


Bekæmpelse af overproduktion i modeindustrien


Vi ønsker at udnytte eksisterende resourcer ved at forbinde kunder med de butikker, der allerede har produkterne på lager, i stedet for at opfordre brands til at producere endnu flere af de samme varer.

Vores mål er at bane vejen for en mere fremadsynet og klimabevidst modeindustri ved at minimere overproduktion og holde uafhængig retail i live.


Vores mennesker


Miinto blev grundlagt i 2009, og i dag er vi mere end 200 mennesker spredt over vores hovedkontor i København og vores regionale kontorer i Oslo, Amsterdam og Warsawa. Vi sælger produkter i otte europæiske lande - Danmark, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Polen, Schweiz og Italien - takket være vores stærke netværk af lokale, uafhængige modebutikker i hvert land.

Vi er alle passionerede om vores arbejde og er stolte af at være med til at forme fremtiden for en mere bæredygtig modeindustri. Vi er drevet af vores stærke tro på styrken af digitale platforme til at forbinde kunder med modebutikker og opfinde en sand omni-kanal kundeoplevelse.

Driftsledelse, udvikling og programmering

  • Miinto
  • Prags Boulevard, 49, B9
    2300 København S

Økonomi og juridisk afdeling

Fotostudie

Juridisk info

  • miinto ApS
  • CVR nr. 32091059
  • Prags Boulevard, 49, B9
    2300 København S
  • Etableringsdato - 02.04.2009