Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Beauty Parfume
Back

Parfumer til kvinder

Parfume er en essentiel del af vores make-up taske, og aldrig har der været flere dufte på markedet end nu. Parfume er i dag en millionindustri, men parfumen har sin helt egen historie. En historie som startede i Egypten. Egypterne brugte som nogle af de første røgelse og parfumerede olier samt salver i deres daglige liv. Røgelsen blev brugt som en del af deres religiøse ceremonier, hvor de mente at kunne kommunikere med guderne via den parfumerede røg. Det er faktisk herfra, vi har fået ordet parfume. Det latinske “per fumum” betyder “gennem røg” og er altså blevet til det moderne parfume. Siden hen er parfumen blevet en luksusvare og der eksperimenteres med sammensætningen af olier og essenser, og der opstår ny viden inden for kemi til at fremstille parfumer, der kan sprøjtes på huden og samtidig ikke fedter.

De dyre dråber kommer ofte på smukke glasflasker, og de første parfumehuse til at opstå var blandt andet Houbigant, Lubin og Guerlian, der alle havde tilholdssted i Paris. I løbet af de seneste 100 år er parfume branchen eksploderet, og der findes nu over 30.000 designerdufte på markedet. Udover dufte fra de traditionelle parfume- og modehuse, har flere kosmetikfirmaer lanceret deres egne dufte, og den helt store trend for kendisser fra både modens, musikkens og sportens verden er at lancere sin egen duft. Jennifer Lopez, Britney Spears og David Beckham er blot nogle få eksempler på kendte, der har tjent rigtig godt på deres dufte. Den seneste trend, som ses lige nu, er en tilbagevenden til parfume og parfumeolier som en luksusvare, og flere nichedufte er opstået, hvor fokus er på anvendelsen af kvalitetsingredienser.

Vær velduftende til enhver lejlighed

Vi her hos Miinto har samlet et bredt produktsortiment af velduftende parfumer, så du er godt klædt på til enhver anledning – uanset præferencer, behov og personlighed, så har vi noget til enhver smag. Hos Miinto finder du alt inden for parfume branchen. Vi har et bredt udvalg af forskellige parfumer, fra en lang række af forskellige brands såsom Bvlgari, Marc Jacobs, Valentino, Elizabeth Arden samt mange flere. Kender du på forhånd mærket på den parfume du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde den perfekte parfume til dig. Der er noget for enhver smag – uanset anledning, behov og til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med. Se det store online udvalg nedenfor og slip dit indre shoppegen løs blandt vores mange velduftende dråber.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

2921 resultater

Side 1 af 30

Næste

Side 1 af 30