SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

American Crew

American Crew er et amerikansk brand med en loyal fanbase af modebevidste mænd og professionelle stylister, og det er ingen tilfældighed. Det amerikanske brand har betaget en stor skare af mænd over hele verden med et unikt udvalg af hårprodukter, siden den første serie af styling- og hårplejeprodukter blev lanceret i 1994 – brandet er skabt med en drøm om at give mænd de bedste hårprodukter på markedet.

Det amerikanske brand har fra start været en pionér inden for udvikling af innovative styling- og hårprodukter, og alle produkter er beriget med en unik evne til at tilføre håret en masse fylde og styrke – uanset hvilket look man prøver at skabe. Nye produktserier er derfor garant for et unikt og stort udvalg af lækre hårplejeprodukter såsom shampoo og balsam og stylingprodukter, herunder creme, gel og voks.

American Crew har derudover også lanceret en serie med ansigtsprodukter, der tæller lotion, barbercreme og -gel. Og der kommer løbende nye produktserier på gaden, som er blandt de bedste på markedet, da American Crew har et erklæret mål om at berige mænd med innovative styling- og hårprodukter. Det amerikanske brand er, med andre ord, skabt af mænd til mænd – og ved, hvad den moderne mand søger. 

Filter

12 resultater

  • 1
  • 1