Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Armor-Lux

Armor Lux er et fransk brand med en aura af eksklusivitet og mystik, idet brandet i mere end 70 år har været synonym med t-shirts og modetøj med et moderigtigt look, som har tiltrukket mange af verdens førende kulturikoner. Derfor har modetøj fra Armor Lux prydet stjerner såsom Kirk Douglas, Brigit Bardot, Marilyn Monroe, Picasso og Madonna såvel som den franske filosof Jean Paul Satre.

Armor Lux blev lanceret i den idylliske franske landsby Quimper i 1938, og i mange år var brandet synonym med strikvarer, jakker, trøjer og t-shirts i lækre materialer. Armor Lux har altid været karakteriseret ved fremragende kvalitet, men brandet forbindes også med design, hvor striber spiller en stor rolle – modetøj fra Armor Lux er ofte beriget med 21 striber, som skal symbolisere Napoleons 21 sejre.

Den moderne udgave af Armor Lux benytter sig stadig af de traditionelle produktionsteknikker og materialer såvel som godt håndværk, men brandet har udvidet produktsortimentet betragteligt. Derfor er Armor Lux i dag garant for et stort sortiment af dame- og herretøj med et elegant, casual og moderigtigt look, som appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder i alle aldre.

Filter (1)

1 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1