SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Avoca
Back

Avoca

Avoca er et irsk brand med en spændende historie, som tager sin begyndelse helt tilbage i 1723, hvor irske landmænd brugte en gammel mølle i landsbyen Avoca til at spinde uld. I midten af 1900-tallet var produktionen dog gået i stå, men i 1974 købte advokaten Donald Pratt møllen sammen med sin kone – det blev starten på endnu et succesfuldt kapitel i historien om møllen i Avoca.

Derfor er Avoca i dag et brand med et stort og mangfoldigt produktsortiment, som inkluderer dame- og børnetøj såvel som accessories, parfumer, porcelæn, møbler og fødevarer. Konceptet er blevet en stor succes, og Avoca har tre konceptbutikker i Irland såvel som salg til hele verden – primært Europa og USA.

Produktionen af dametøj blev først lanceret i 2002, men Avoca er i dag garant for modetøj såsom strikvarer, støvler, huer og handsker, som er produceret fra lækre materialer – herunder uld og bomuld. Derudover er Avoca synonym med klassisk dametøj med mange spændende detaljer og mangfoldige farvekombinationer, og dametøj fra Avoca er produceret efter traditionelle designdyder og produktionsmetoder. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.