Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Avoca
Back

Avoca

Avoca er et irsk brand med en spændende historie, som tager sin begyndelse helt tilbage i 1723, hvor irske landmænd brugte en gammel mølle i landsbyen Avoca til at spinde uld. I midten af 1900-tallet var produktionen dog gået i stå, men i 1974 købte advokaten Donald Pratt møllen sammen med sin kone – det blev starten på endnu et succesfuldt kapitel i historien om møllen i Avoca.

Derfor er Avoca i dag et brand med et stort og mangfoldigt produktsortiment, som inkluderer dame- og børnetøj såvel som accessories, parfumer, porcelæn, møbler og fødevarer. Konceptet er blevet en stor succes, og Avoca har tre konceptbutikker i Irland såvel som salg til hele verden – primært Europa og USA.

Produktionen af dametøj blev først lanceret i 2002, men Avoca er i dag garant for modetøj såsom strikvarer, støvler, huer og handsker, som er produceret fra lækre materialer – herunder uld og bomuld. Derudover er Avoca synonym med klassisk dametøj med mange spændende detaljer og mangfoldige farvekombinationer, og dametøj fra Avoca er produceret efter traditionelle designdyder og produktionsmetoder. 

Filter

12 resultater

  • 1
  • 1