Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Balenciaga

Balenciaga blev stiftet i 1919 i Spanien af Cristóbal Balenciaga og er et af de modehuse, der har haft den største indflydelse på international mode gennem tiden. Cristóbal Balenciaga er gennem årene blandt andet blevet kaldt "The Master", "The architect of haute couture" og "The Fashion Titan" af andre kendte og store internationale modedesignere, hvilket fortæller alt om hans indflydelse på mode. Det er kongen af mode, som i den grad op til i dag stadig er bannerfører og inspirator for andre high fashion mærker og haute couture. Han revolutionerede moden og forvandlede den til en kunstart og kreerede designs, der er gået over i modehistorien. Med en mor som syerske var linjen til en skrædderkarriere lagt og allerede i de helt unge år fik hjembyens noble klasse øje på talentet. Siden dengang så Balenciaga sig aldrig tilbage, og hans alsidighed i alle processerne er tydelig op til i dag. Han kunne om nogen forvandle skabeloner og skitser til præcise udtryk. Han mestrede ikke kun at føre pennen, når nye kollektioner skulle lanceres, men kunne på motiverende og inspirerende vis også klippe og sy. Du får et top designermærke, som giver genlyd på internationalt plan, og det påtrykte navn på de forskellige produkter vidner om din sans for luksus.

Grænseoverskridende mode med artistiske detaljer

I dag holder Balenciaga til i Paris, og selvom det efterhånden er mange år siden, manden bag brandet døde, skinner hans ånd fortsat igennem i hver eneste kollektion. Hans tydelige signatur fornægter sig nemlig aldrig. Du får et mærke i den absolutte premium-kategori, hvilket også betyder klassisk håndværk og materialer fra allerøverste hylde. Alt er specialudvalgt og skabt i en genkendelig Balenciaga-ånd, som får dig op på en svævende modesky af ren lykke. Modehuset har siden åbningen været kendt for sine innovative, unikke og elegante designs med et touch af avantgarde, og Balenciaga skubber hele tiden sine egne og modeverdenens grænser med uventede materialevalg og artistiske detaljer.

Fuldend din garderobe med Balenciaga

Balenciaga sætter standarden inden for modeverdenen. Når de siger chunky sneakers, bubble skirts eller bæltetasker – så følger resten af modebrandsene trop! Fashion dirigentstokken svinges på overbevisende manér med største respekt for rødderne. De holder nemlig fast i det gedigne håndværk og kombinerer det samtidig med nye tendenser. Logoet i sig selv har en kæmpe signalværdi, uanset om du er til fest, på job eller bruger tøj, sko og accessories i hverdagen. Kendte superstjerner har for længst anerkendt og accepteret mærket – hvilket i sig selv hæver kollektionerne op på et højere niveau. Der er røde løbere, cocktailparties og fashionable hverdagslooks til alle, der vil være med på beatet. Her får du designs med individualitet og som ikke ses på hvert et gadehjørne. Og det er netop hele essensen af mode. Hvis du er en helt ægte fashionista, ved du også, at din garderobe ikke er fuldendt uden minimum ét af Balenciagas tidløse og unikke designs. Uanset om du er ude efter en af brandets ikoniske tasker, et par sneakers eller et par cool solbriller, kan du købe Balenciaga online lige her.

Filter (1)

2 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1