Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Basic Apparel

Basic Apparel er en dansk tøjproducent, som blev lanceret i 2013 i København. Basic Apparel’s mission er at genopfinde ’’the basics’’. Basic Apparel har en trendy tilgang til deres designs, som giver dig en cool og casual garderobe. Ideen bag Basic Apparel, var at skabe tøj, som folk ville bruge igen og igen – skabe favoritter til garderoben. Derudover ønskede stifterene at give brandet en ren skandinavisk udtryk – tøj uden for mange detaljer, som er af god kvalitet samt til fornuftige priser. Med andre ord – Basic Apparel er et must-have brand til din garderobe.

Find dine favoritter

Gennem årene har Basic Apparel været igennem en rivende udvikling, og i dag er brandet repræsenteret i mere end 9 lande i Europa. Trods den korte årrække, som brandet har eksisteret er der utallige kollektioner fra Basic Apparel, som fungere til enhver anledning – uanset om det er til hverdagen, træning eller fest. Du kan finde dine favorit items fra Basic Apparel, og nemt matche dem til din nuværende garderobe grundet minimale detaljer og simpelt design. Så forkæl dig selv med dine favoritter til garderoben fra Basic Apparel.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Basic Apparel. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

315 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4