Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Basic Apparel

Basic Apparel er en dansk tøjproducent, som blev lanceret i 2013 i København. Brandet er noget så sjældent som en modeproducent med klokkeklare holdninger til bæredygtighed og kvalitet. Her er der ingen tomme ord eller symbolske handlinger. Lige fra første færd har Basic Apparel været baseret på en helt grundlæggende idé om, at verden ikke har brug for mere tøj – verden har brug for bedre tøj. Tøj, som man har lyst til at have på igen og igen. Tøj, der aldrig når ned i bunden af skuffen, fordi det hele tiden er i brug. Tøj, som gør planeten til et bedre sted.

Det er store ord om et modebrand. Men når det kommer til Basic Apparel, er der noget om snakken.

GOTS-certificeret - naturligvis

Som noget ret unikt i modeindustrien er Basic Apparel GOTS-certificeret. Det er den strengeste økologiske certificering, der findes. Den dækker over hele produktionskæden af tøjet, lige fra bomuldsproduktion til indfarvning og transport. Derudover stiller certificeringen store krav til de arbejdsforhold, tøjet bliver produceret under. Netop derfor får Basic Apparel produceret hovedparten af deres tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Her kan de være sikre på, at arbejdsforhold og kvalitet altid er i top.

Bæredygtig basismode

Basic Apparel’s mission er at genopfinde ’’the basics’’. Deres kollektioner består først og fremmest af lækkert basistøj til din hverdag. Brandet har en trendy tilgang til deres designs, som giver dig en cool og casual garderobe. Ideen bag virksomheden var at skabe tøj, som folk ville bruge igen og igen – skabe favoritter til garderoben. Derudover ønskede stifterene at give brandet en ren skandinavisk udtryk – tøj uden for mange detaljer, som er af god kvalitet samt til fornuftige priser. Med andre ord – Basic Apparel er et must-have brand til din garderobe.

De forskellige styles er holdt helt enkle med små, velvalgte detaljer. Der er med andre ord tale om tidløst hverdagstøj, der passer ind i enhver garderobe. På den måde kan du nemt kombinere din basisgarderobe på kryds og tværs. Den minimalistiske stil er også perfekt, når du skal style dit look op eller ned. Brug den samme kjole både til hverdag og fest uden problemer. Hav den på med sneakers i dagtimerne, og hop i et par støvler eller stiletter, når du skal videre i byen.

Slow fashion for en ny begyndelse

Kvinden bag Basic Apparel er Camilla Balle. Hun har samlet et lille, passioneret team, der brænder lige så meget for bæredygtig basismode, som hun selv gør. Den grundlæggende tanke om bæredygtighed gennemsyrer alle grene af brandet – helt ned til logoet: En rune, der kan oversættes til ”morgengry” eller ”en rolig ny begyndelse”. Cirklen omkring runen understreger idéen om tidløshed og uendelige cyklusser. Basic Apparel er slow fashion – tøj, der er lavet til at blive brugt, elsket og gemt til mere end en enkelt sæson.

Basic Apparel i ”Løvens Hule”

Alligevel kom der pludselig fart over feltet for Basic Apparel. Efter i flere år at have prioriteret de små, lokale butikker og langsomt vokset sig større og større, deltog teamet fra Basic Apparel i tv-programmet ”Løvens Hule”. Succesen var øjeblikkelig. Fire ud af fem investorer var ivrige efter at blive en del af rejsen, og Camilla Balle havde frit valg på alle hylder. Hendes valg faldt på den kendte iværksætter Jesper Buch, som med 2 mio. kroner lavede sin hidtil største investering i programmets historie. Siden da er væksten kun fortsat. Værdierne forbliver dog de samme.

Find dine favoritter

Gennem årene har Basic Apparel som sagt været igennem en rivende udvikling, og i dag er brandet repræsenteret i mere end 9 lande i Europa. Trods den korte årrække, som brandet har eksisteret er der utallige kollektioner fra modeproducenten, som fungere til enhver anledning – uanset om det er til hverdagen, træning eller fest. Du kan finde dine favorit items fra brandet, og nemt matche dem til din nuværende garderobe grundet minimale detaljer og simpelt design. Så forkæl dig selv med dine favoritter til garderoben fra Basic Apparel.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Basic Apparel. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

877 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9