0 DKK

Bit' Avant

Filter Ryd alt
0 Produkter fundet

Bit' Avant

Bit´ avant er et dansk engrosfirma med base i Bjerringbro, som har mere end 20 års erfaring med modebranchen. Bit´ avant har siden starten udviklet sig til at være en totalleverandør af accessories til butikker over hele Danmark og Skandinavien samt enkelte lande i resten af Europa. Bit´ avant er en virksomhed, som aldrig fjerner fingeren fra pulsen, hvorfor de konstant designer nye accessories, som indfanger tidens dominerende trends samt de skiftende årstider. Bit´ avant har accepteret, at moden skifter hurtigt og valgt at tilpasse sig kulturen i den krævende modebranche, hvilket kommer modeelskere i hele Danmark til gavn.

Skønne accessories fra Bit’ avant

Bit´ avants mangfoldige udvalg af accessories består af hatte, smykker, punge, bælter og tørklæder, som alle henvender sig til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde med en hang til at supplere sit look med lækre accessories. Kollektionerne fra brandet er mange, og du kan style produkterne fra Bit’ avant til enhver anledning, der måtte byde sig. Så forkæl dig selv med smukke smykker og andre lækre accessories til garderoben fra Bit’ avant. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af smykker og andre accessories til kvinder fra Bit’ avant. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

70.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information