GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Bon goût (22)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

22 Produkter fundet

Bon goût

Bon Goût er et dansk brand med stor international appeal, samt indehaver af den fornemme titel som Kongelig Hofleverandør. Bon Goût er garant for en lang og stolt tradition i modebranchen, og brandets udvalg af dametasker, punge, kufferter og trolleys er synonym med kvalitetsprodukter, hvor lækre, unikke materialer og fremragende håndværk er kombineret på bedste vis – intet er overladt til tilfældighederne.

Erik Gutterman er den kreative strateg bag lanceringen af Bon Goût, men den moderne version af det danske brand er karakteriseret ved et team af innovative og kreative designere med en unik evne til at berige modeelskere i alle aldre med et fantastisk sortiment af tasker, punge, kufferter og trolleys. Og de lækre produkter er udført i eksotiske kvalitetsmaterialer såsom kalve-, sæl-, slange- og krokodilleskind.

Den store fokus på lækre materialer, unikt håndværk og flot design har ikke haft en negativ indvirkning på prisen, da Bon Goût er garant for tasker, punge, kufferter og trolleys, hvor et overkommeligt prisniveau er et prædikat, som kan sættes på de fleste af brandets modeartikler. Derfor er modeartikler fra Bon Goût altid at foretrække, hvis stor kvalitet og flot design er kriterierne for køb af en ny taske, pung eller kuffert. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands