Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Bon Goût (7)

Bon Goût er et dansk brand med stor international appeal, samt indehaver af den fornemme titel som Kongelig Hofleverandør. Bon Goût er garant for en lang og stolt tradition i modebranchen, og brandets udvalg af dametasker, punge, kufferter og trolleys er synonym med kvalitetsprodukter, hvor lækre, unikke materialer og fremragende håndværk er kombineret på bedste vis – intet er overladt til tilfældighederne.

Erik Gutterman er den kreative strateg bag lanceringen af Bon Goût, men den moderne version af det danske brand er karakteriseret ved et team af innovative og kreative designere med en unik evne til at berige modeelskere i alle aldre med et fantastisk sortiment af tasker, punge, kufferter og trolleys. Og de lækre produkter er udført i eksotiske kvalitetsmaterialer såsom kalve-, sæl-, slange- og krokodilleskind.

Den store fokus på lækre materialer, unikt håndværk og flot design har ikke haft en negativ indvirkning på prisen, da Bon Goût er garant for tasker, punge, kufferter og trolleys, hvor et overkommeligt prisniveau er et prædikat, som kan sættes på de fleste af brandets modeartikler. Derfor er modeartikler fra Bon Goût altid at foretrække, hvis stor kvalitet og flot design er kriterierne for køb af en ny taske, pung eller kuffert. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

7 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands