JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Burton (0)

Burton er en amerikansk producent af snowboards såvel som udstyr til snowboarding og skitøj, som daterer tilbage til 1977. Burton er lanceret af Jake Burton Carpenter, og brandet har hovedsæde i Vermont. I starten designede og producerede Jake Burton snowboards fra hans garage, men i dag er brandet garant for verdens største fabrik med produktion af snowboards.

Burton har dog mere at byde på end trendy snowboards, og brandet er garant for pisternes fedeste jakker, bukser, hjelme, huer og skibriller. Med andre ord – Burton er synonym med skitøj med cool motiver og print såvel som unikke og mangfoldige farvekombinationer, der ikke holder igen med pangfarver.

Derfor er jakker, bukser, huer og briller fra Burton også populære hos professionelle snowboardere såsom Mikkel Bang, Shaun White, Terje Haakonsen og Jussi Oksanen, og flere og flere trendsættere tyer til skitøj fra Burton, når udstyret til årets skiferie skal købes.

Derudover har Burton også lanceret en sommerkollektion med boardshorts, shorts, t-shirts, hættetrøjer og caps, som er beriget med samme trendy og farverige look som brandets skitøj. Derfor er Burton altid det rette valg, hvis man er på jagt efter cool og trendy modetøj med en casual stil, og brandets udvalg af dame- og herretøj hører til helt i top. 

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands