Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Carhartt (0)

Carharrt har siden 1889 produceret arbejdstøj, og de har opnået stor succes med deres styles, som er kendte for at være smarte, funktionelle og slidstærke. Selvom Carhartt i begyndelsen primært skabte arbejdstøj, ser du det i dag på gader og stræder. Det amerikanske brand er nemlig ikke længere kun leverandør af tøj til mænd, som søger slidstærkt og holdbart arbejdstøj, men derimod også leverandør til det yngre segment, som søger enkelt og smart street wear. Hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af jakker, hættetrøjer, bukser, T-shirts, sweatshirts og meget, meget mere. Fælles for stort set alle Carhartts designs er, at de er moderne og har en street vibe, hvilket gør dem uhyre populære blandt modebevidste mænd.

Fortællingen bag Carhartt

Carhartt blev grundlagt i 1889 i Detroit, Michigan, som i den grad er en velkendt by og aktør inden for industri og produktion. I begyndelsen skabte det amerikanske brand primært arbejdstøj til de hårdtarbejdende mennesker, som søgte arbejdstøj, der var fleksibelt, holdbart og beskyttende. Derudover måtte det naturligvis også gerne se smart ud, og det formåede Carhartt at opfylde til UG+. Brandet skabte produkter, som var født ud af respekt for den hårdt tjente dollar, og målet var altid at udvikle og skabe gear, som var ekstremt holdbart, og som kunne fungere under forskellige arbejds- og vejrforhold. Den dag i dag er det stadig brandets vision, og Carhartt skaber produkter, der har din ryg hver dag 24/7. Brandet er et af de ældre brands inden for den internationale modeverden og med sine mange års erfaring og forståelse for at forny sig, har de skabt et work-wear imperium, der sæson efter sæson tager mænd med storm.

Funktionelt, slidstærkt og moderne streetwear

I dag er Carhartt meget mere end en leverandør af workwear. Brandet har også positioneret sig som en stærk udbyder af streetwear, hvilket de i den grad har succes med. Hamilton Carhartt, Carhartts grundlægger, var en innovativ sjæl, som troede på sig selv, og dét han lavede. Visionen var at skabe slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, og det lykkedes han med. Han gik aldrig på kompromis med sine materialevalg og enkle designs, og det ses især ved Carhartt bukser og i særdeleshed Carhartt cargo bukser, som forbliver populære grundet deres simple design og sublime holdbarhed. Der er ganske enkelt tale om Carhartt bukser, som kan holde i flere år. Efter 100 år på markedet begyndte Carhartt at ændre på sine klassiske produkter, således de i højere grad passede ind i tiden og kunne tjene et europæisk og modebevidst publikum. Af den grund finder du i dag Carhartt-produkter i moderne designs, som indimellem afspejler tidens største trends som eksempelvis camouflageprint. Er du på udkig efter moderne streetwear i raffinerede designs, som forbliver tro mod sine amerikanske rødder, er Carhartt værd at kigge nærmere på.

Find dine Carhartt-favoritter hos Miinto.dk

Uanset om du er på udkig efter Carharrt bukser, måske et par Carhartt cargobukser, en sweatshirt eller en skjorte, finder du det her på siden. Især deres huer har også opnået stor popularitet blandt både mænd og kvinder, og det bliver ikke sidste gang, det amerikanske brand smækker noget ud til verden, som er og bliver en streetwear-klassiker. Vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, således du altid er sikret nye styles og produkter fra det populære brand. Hvis du er vild med moderne streetwear, kan du med fordel også kigge nærmere på Stüssy og Obey, der ligeledes skaber autentisk streetwear med attitude og kant.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands