GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

ONLY Carmakoma (24)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

24 Produkter fundet

ONLY Carmakoma

Carmakoma
Carmakoma er et dansk brand med en fantastisk evne til at forkæle stilbevidste modeelskere med kurver og former med et spændende sortiment af modetøj, og bag lanceringen af det danske brand står to kreative og talentfulde designere, Weiss og Lykke. Begge designere har en fortid hos nogle af de største brands i Danmark, men i 2008 slog de kræfterne sammen og lancerede et nyt, unikt brand med kant og karisma.

Siden den første kollektion kom frem på den danske modescene, er det gået meget stærkt for Carmakoma, og i dag lanceres nye kollektioner i modebutikker over store dele af Europa. Internationale modemagasiner har også fået øjnene op for det danske brand, og fashionistaer kan ofte læse om Carmakoma i blade såsom Vogue og Marie Clare – det er også blevet til en del international hæder på diverse modeshows.

Den store succes er ingen tilfældighed, da designduoen bag Carmakoma har en tendens til at fremelske et look, der fusionerer et rockinspireret touch med forførende elegance. Derudover er nye kollektioner et studie i feminine silhuetter og sensuelle detaljer, og brugen af lækre materialer tilfører nye styles et præg af feminin elegance. Nye styles er også udført med en super pasform, der fremhæver den kvindelige figur. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands